Відгуки

Все пройшло добре.

Закінчив курс “Основи SMM” у січні 2018 року. Основна моя думка після закінчення курсу – хто хоче, той навчиться. Не розраховуйте, що після нього ви вийдете надрозумним спеціалістом і клієнти повалять сотнями. Але цей курс безумовно надасть вам базу для того, щоб вчитись самому далі і на практиці пізнавати глибини просування у соцмережах. Інформації на курсі було достатньо, навіть хотілось дізнатись більше, але мені вистачило, до того ж я дуже багато питав і на всі питання отримав докладні відповіді від викладача.
Дякую Марті за просте і позитивне викладення інформації, за хитрощі і нюанси просування, завдяки яким я тепер знаю шо за штука SMM.
Якщо ви чайник, і точно впевнені, що вам це потрібно – безумовно, варто піти і повчитись.

Ігор
26.04.2018

SMM працює!

Хочу подякувати за надихаючі лекції, за стурукторованість матеріалу та реальні кейси, які ви нам надавали з власного досвіду.
Для мене це було найважливіше – адже допомогло підібрати правильний підхід для просування нашої компанії у соціальних мережах.
Дякую, SMM працює!

Марта Зарицька
25.04.2018

100% практичний курс

Аліна Гладун

Курсами задоволена, отримала там максимум корисної інформації, хороших порад та настанов на майбутнє. Рекомендую усім, хто прагне вдосконалити свої знання в руслі smm.

Алінка
23.12.2017

Відгук про експрес курс SMM на 100%

Юридичний офіс Герман Дячишин

Дякую за можливість почерпнути цікаву, а головне корисну інформацію з курсу. Багато практичної та слушної інформації, яка спрямована на досягнення реального результату, а не лише теоретичних знань. Дійсно рекомендую!

Анастасія Герман, Юридичний офіс Герман Дячишин
21.08.2017

Рекомендую!

З курсів почерпнув дуже багато цінної інформації по SMM, хоча наче і до того багато чого знав. Рекомендую всім кому цікаве просування в SMM.

Андрій Ілечко
21.08.2017

Дуже класно!

Дуже класно!!! Багато цінної інформації! Шикарні викладачі!! Всім рекомендую!!!)))

Олена Гудовська
21.07.2017

SMM на 100% – це круто та пізнавально!

Велике дякую за цікавий “Практичний курс #SMM на 100% “!!!
SMM на 100% – це практика, практика і ще раз практика!!!
Це курс де Вас навчають думати стратегічно та креативно, а також для кожного бізнес проекту пропонують море цікавих та креативних ідей для його розвитку! SMM на 100% – це круто та пізнавально!!!!

Galja Gal, маркетолог
12.06.2017

Супер

У червні 2016, SMM було для мене просто набором літер, які нічого мені не говорили. І ось, зараз, я вже півроку працюю і кайфую від своєї роботи.

Diana Mahnuyk, Студентка курсу SMM на 100%
05.05.2017

Курси для тих, хто хоче вчитись на практиці!

Сподобалось, без перебільшення, все! Цікаво, якісно, креативно. Ви вмієте надихати!))))) Курси для тих, хто хоче вчитись на практиці!

Олена Дублевська, Персона Люкс
17.03.2017

Було корисно та цікаво 🙂

Yana Puravets

Було корисно та цікаво) Особливо я дуже багато почерпнула. Ще раз дуже дякую.

Yana Puravets, Викладач Lingua Life
05.01.2017

Будемо вдячні кожному Вашому відгуку!

Обов’язкові поля для заповнення

Які ключові слова характеризують нас?
Що Ви думаєте про нас?
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More